Prijzen en Levertijden

Prijzen en levertijden

                                                                      

Als gevolg van de impact van de wereldwijde pandemie en de oorlog in Oekraïne zijn er grote verstoringen betreffende toeleveringen van grondstoffen waardoor de grondstoffenmarkt al geruime tijd zwaar onder druk staat en het steeds moeilijker wordt om aan essentiële grondstoffen te komen om de productie op peil te houden.


Dit leidt tot ongekende prijsstijgingen en bevoorradingsproblemen. Dit maakt het ons onmogelijk om een planning te geven laat staan om leveringen te garanderen. De verwachting is dat dit nog lang stand zal houden.


Door de vele prijswijzigingen van bijna alle (meer dan 15000) artikelen kunnen de prijzen op deze webshop afwijken van de op dit moment geldende prijs. Neem contact met ons op om de huidige prijs en levertijd op te vragen.


Wij hebben getracht het prijsniveau van een aantal assortimenten zo lang mogelijk stabiel te houden, maar inmiddels zijn wij genoodzaakt om de prijzen van zeer veel productgroepen te verhogen.

De verhogingen variëren van 3 – 30% voor de diverse assortimenten. 


Wij kunnen ook niet garanderen dat eventuele backorders geleverd kunnen worden tegen de oude prijzen omdat onze producenten moeten schakelen tussen grondstofprijs en beschikbaarheid.

Helaas kunnen wij hierop geen enkele invloed uitoefenen.


De verwachting is dat dit tot ver in 2022 zo blijft.

 


Onze excuses voor dit ongemak

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Bouhof levert horeca

Andres Bouhof

 

Geef je op de voor de Nieuwsbrief